2014 m. rugpjūčio 31 d.

Patarimai, kurie tikrai padailins tavo figūrą

Visoms ne paslaptis - labiausiai figūrą dailina sportas, sveika mityba ir keli svarbūs įpročiai. Visos svajojame apie tobulas kūno linijas, bet daugelis nieko nesiruošiame daryti. Tad dabar perskaičius blog'ą, pasižadėk jau šiandien laikytis visų ar sau priimtinų patarimų, kuriuos žadu parašyti!


 • Motyvuok save ir labai to norėk. Jei tu to tikrai nenorėsi, to tikrai neturėsi. Privalai būti kantri, nes rezultatai po vienos sporto treniruotės tikrai nepasimatys presas ir pan., tad turi save motyvuoti, žiūrėti nuotraukas kūnų, kurių pati norėtum turėti ir kt.

• Sportuok. Ne naujiena, kad sportas tikrai labai padeda padailinti, sustiprinti savo kūną, tapti sveikesne, gyvybingesne, laimingesne. Tad tu turi sportuoti, jei nori turėti gražų kūną. Daryk pratimus, bėgiok, atlik tempimo pratimus ir pan. Vėliau vis didink kiekius, nes raumenys pripras prie turimo pratimų skaičiaus ir kūnas nebetobulės. Keisk pratimus, kad nepabostų.

• Sveikai maitinkis. Sveika mityba - tai net dar svarbiau nei sportas, nors daugelis mano atvirkščiai. Jei sportuosi ir toliau kimši nesveiką, greitą maistą, pvz., mėsainiai, pica, bulvių traškučiai, esu tikra, kad tavo figūra nedaug tepasikeis. Tuo pasilepinti galima retkarčiais, tačiau kasdien privalai valgyti visavertį maistą ir kuo įvairesnį.

• Atrask veiklą, kurią mėgsti. Dauguma nesportuoja, bet yra daug aktyvių veiklų, kurios irgi gali padailinti tavo figūrą, pvz., ėjimas - geriau rinkis į mokyklą nueiti, o ne nuvažiuoti, jei tai, žinoma įmanoma. Taip pat gali pvz., šokinėti per virvutę, nes tuomet dirba daug tavo kūno raumenų. Taip pat gali šokti ir pan.

• Gerk daug vandens. Vanduo taip pat labai svarbus, ypač jei užsiimi aktyvia veikla, sportuoji. Tad neužmiršk, kad tu privalai gerti daug vandens. Tai nereiškia, kad tu privalai gerti 2 litrus. Tiesiog pasidomėk, kiek tu turi išgerti vandens internete ar atsisiuntus programėlę į savo telefoną(pvz., "Water Your Body" ir pan.), kur nuspręs viską pagal tavo ūgį, svorį ir pan. Negerk energetinių gėrimų, gazuotų spalvotų gėrimų ir pan., geriau pakeisk tai sultimis bei vandeniu.

• Tapk lyg balerina. Baleto šokti tau tikrai nereikės, bet... Jei nori būti tokios žavingos kaip, pvz. Eva Langoria, išduosiu firminį aktorės pratimą: kiekvieną dieną, po 10-15 minučių namuose vaikščiok basomis kojomis ant pirštų galiukų. „Įsivaizduok, kad esi balerina“ – sako Eva Longoria.

• Kvėpuok grynu oru. Dažniau išvažiuok į gamtą, kaimą. Stenkis kuo daugiau kvėpuoti ir būti gryname ore, mažiau sėdėk namuose, pasivažinėk dviračiu ir pan.

• Nepamiršk ilsėtis. Suprantama - tu nori kuo greičiau pasiekti rezultatų, tad daug merginų tiesiog nuolatos sportuoja. Tu negali sportuoti 7 dienas į savaitę, turi leisti kūnui ir pailsėti. Poilsis yra toks pats svarbus, kaip ir treniruotės. Be poilsio tu nieko nepasieksi, tad sportuok į savaitę po 3-5 dienas.

Sėkmės

2 komentarai:

  1. Man labai patiko,medžiaga tikrai naudinga,manau pasidaudosiu ja.tik manau buvo per daug žodžio panašiai..juk jį galėjiai pakeisti t.t. ir kt. ,bet iš esmės buvo idomu.:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man labai patiko,medžiaga tikrai naudinga,manau pasidaudosiu ja.tik manau buvo per daug žodžio panašiai..juk jį galėjiai pakeisti t.t. ir kt. ,bet iš esmės buvo idomu.:)

    AtsakytiPanaikinti