2014 m. liepos 29 d.

Idėjos, kaip papuošti savo kambarį

Manau, visos norime gražaus, jaukaus kambario. Tačiau dažnai žiūrint į paveikslėlius sunku suprasti, kaip padaryti vieną ar kitą dalyką. Taigi, nusprendžiau parašyti apie tai, kaip lengvai ar nesunkiai papuošti savo kambarį.

•  Nusipirk lemputes, kaip parodyta nuotraukoje. Tuomet išsirink daug nuotraukų, kurias turėsi su segtukais priklijuoti prie lempučių laido. Išsirinkusi, taip ir padaryk, surask laisvą sieną prie lovos ir tiesiog pritvirtink netoli kokios nors rozetės, kad greitai galėtum įjungti ir išjungti lemputes.

• Tiesiog įsigyk didelę ir ganą talpią spintą. Iš tapetuok jos vidų. Jos lentynas išimk ir sudėk taip, kaip parodyta paveikslėlyje. Nusipirk stalą, kad derintųsi spalvos ir kėdę. Šalia - spintelę su daug stalčių. Tuomet į lentynas sudėk papkes, dėžes ir pan., kompiuterį ir pan - ant stalo, o kitus daiktus - į stalčius. Į dureles taip pat gali ką nors įtaisyti ir įdėti.

• Susirask kokią nors virvelę. Tuomet išsirink nuotraukas, kurias žadi prie jos prisegti. Susiradusi, pasiimk segtuką ir prie virvelės su segtuku prisek kiekvieną nuotrauką, kaip parodyta paveikslėlyje. Tą patį padaryk su kitomis dvejomis. Tuomet jas pritvirtink prie sienos iš abiejų pusių.


•  Pasiimk dovanų(arba tiesiog paprasto spalvoto ar iš vienos pusės lipnaus, iš kitos - spalvoto) popieriaus, kuriuo norėsi padaryti tuos paukščiukus. Jei neturi pinigų popieriui, gali tiesiog pasiimti kokį nors drogo lankstinuką ir iš jo iškirpti paukščiukus. Spalvą gali rinktis nebūtinai mėlyną - galbūt prie tavo kambario interjero labiau derinasi geltona? Ar raudona? Tuomet išsikirpk paukščiukus tokios formos, kaip nurodyta paveikslėlyje ir su kokiomis nors priemonėmis priklijuok prie sienos (su klijais, lipnia juostele..).
• Rask plakatus grupių, filmukų kurių mėgsti. Taip pat išsispausdink nuotraukas mėgstamų grupių albumų ir pan. Tuomet užklijuok plakatus bei nuotraukas ant sienų panašiai ar taip pat, kaip nurodyta nuotraukoje ir tada gali džiaugtis panašiai atrodančiu kampeliu kaip ir nuotraukoje!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą