2014 m. liepos 28 d.

Kaip atkreipti JO dėmesį?



Dažnai merginos slapčia žvilgčioja į savo simpatijas ir tik svajoja, kad jas Jis užkalbins. Bet vaikinai - ne drąsios būtybės ir jeigu tikrai norime, kad mus užkalbintų ar atkreiptų dėmesį, reikia ir mūsų pačių pastangų. Taigi, ką daryti, norint atkreipti JO dėmesį?

Pirma, ką vaikinai pastebi iš tolo, yra tavo figūra. Jei ji tavęs netenkina, turi keistis - sveikai maitintis bei sportuoti.
Antra, turi atrodyti gražiai ir tvarkingai - veidas ne per daug pridažytas, oda graži ir sveika. Plaukai taip pat turi būti spindintys bei sveiki.
Trečia, tu privalai skaniai kvepėti - nei vienam vaikinui nepatinka mergina, kuri smirda. Vaikinai sako, kad jiems labiausiai patinka gaivus, lyg ką tik išlipusios merginos iš dušo kvapas. Tad pernelyg saldžius kvepalus pasitaupyk kitam kartui.
Ketvirta, turi rengtis stilingai, tvarkingai ir gražiai. Neprivalai apsirengti itin trumpos aptemptos suknelės, kad atkreiptum dėmesį - tiesiog turi suderinti spalvas ir žiūrėti, ar prie tavo figūros tinka vienas ar kitas rūbas. Išryškink liemenį.
Penkta, turite pradėti vis žvilgčioti į jį. Tai nėra sunku, tačiau to neturėtumėte daryti pernelyg
dažnai. Žvilgsniai turi rodyti, kad esi juo susidomėjusi. Lauk, kol žvilgsniai susitiks ir tuomet žiūrėk į jį apie 3 sekundes. Tiek pakaks, kad jis suprastų, jog tu juo jau domiesi.
Šešta, kai jūsų žvilgsniai susitiko jau keliskart, pasislėpk kur nors taip, kad tu jį galėtum matyti, tačiau jis tavęs - ne. Ar jis atsisuko į tavo pusę ir pamatęs kad tavęs nėra, dairosi, ieškodamas tavęs minioje? Jei taip, jis susidomėjo.
Septinta, grįžk į savo vietą ir dar kartą į jį pažiūrėk. Tuomet, kai jūsų žvilgsniai susitiks - nusišypsok ir nusuk akis.
Aštunta, kaip nors atsirask prie jo arčiau - tokiu atstumu, kad jis laisvai galėtų tave užkalbinti. Gali paprašyti draugės, kad ji stovėtų netoli jo, o po to prie jos prieik ir pradėk sveikintis.
Devinta, pažiūrėk dar kartą į jį. Ar jis vėl į tave žiūri? Jei taip, tau nusišypsojo sėkmė.
Dešimta, lauk užkalbinimo. Jei jis neužkalbina, įkvėpk ir ko nors jo paklausk.
Vienuolikta, kaip nors pratęsk temą, apie kurią užklausei, kad abiems būtų įdomu. Tuomet vis atkartok jo kūno kalbą - jei jis kiek pasilenkia tavo pusėn, pasilenk ir tu.

Štai ir viskas - tu atkreipei JO dėmesį! Kas vyks toliau - priklauso tik nuo jūsų pačių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą