2014 m. liepos 25 d.

Populiarūs serialai, kurios privalai pamatyti!

Nors serialai paprastai labiau skirti žiemų vakarams, tačiau neabėjoju, jog serialų gerbėjos net ir dabar, kai lauke taip karšta, nepraleidžia nė vienos naujos mėgstamo serialo serijos. Prie tokių serialo gerbėjų prisidedu ir aš - dievinu serialus ir nesvarbu, koks metų laikas ir koks oras už lango. Taigi nusprendžiau pasidalinti savo mėgstamiausiais serialais, kuriuos, mano nuomone, privalo pažiūrėti kiekviena.


1. Jaunosios melagės (Pretty Little Liars)
Tai - pats mėgstamiausias mano serialas šiuo metu!  Tai serialas apie keturias merginas, kurių geriausia draugė Alison dingo. Po Alison dingimo, visos keturios merginos atitolsta viena nuo kitos ir atnaujina ryšius po metų, kai visos pradeda gauti žinutes nuo paslaptingo žmogaus, pasivadinusio -A. -A grasina atskleisti tokias paslaptis, kurias žinojo tik Alison. Taigi, Alison gyva? Keisčiausia tai, kad po nedaug laiko yra randamas Alison kūnas, o merginos vis dar gauna žinutes nuo -A. Merginos daug kuo rizikuodamos bando išsiaiškinti, kas yra -A ir mėgina slėpti savo paslaptis.
Sezonai: 5





2. Jaunasis vilkas (Teen Wolf)
 Tai - kitas serialas nuo kurio taip pat buvo sunku atsitraukti nuo pačios pirmos serijos. Serialas yra apie pagrindinį veikėją Skotą, kuris buvo nepopuliarus, paprastas vaikinas. Bet vieną dieną Skotui keistomis aplinkybėmis miške įkando vilkas ir nuo to laiko jis labai pasikeitė - tapo vilkolakiu, iškart pradėjo gerai žaisti lakrosą, susirado merginą ir tapo populiaresniu nei kada galėjo pasvajoti. Jis su savo geriausiu draugu Stailsu bando nuslėpti paslaptį, jog yra vilkolakis ir bandyti atrodyti normaliu. Kaip jam seksis ir kokių dar įvykių nutiks šiame seriale? Pačios pamatysite!
Sezonai: 4






3. Amerikietiška siaubo istorija (American Horror Story)
 Šis serialas, mano nuomone, taipogi turi patekti prie serialų, kuriuos turi pamatyti. Šis serialas yra apie apie Harmonų šeimyną: Beną, Vivijen ir Violetą, kurie nusprendžia persikraustyti iš Los Andželo į Bostoną, po to, kai Vivijen įvyko persileidimas, o jos vyras Benas pradėjo romaną su viena iš savo studenčių. Šeima persikrausto į gražų, restauruotą namą, nė nenumanydami, kad jame gali vaidentis anksčiau tame name gyvenę žmonės. Benas ir Vivijen(tėvai) bando atstatyti savo blogus santykius, kol jiems nepastebint, jų dukra (Violeta) serga depresija. Kas vyks toliau, galėsite pamatyti pažiūrėjusios šį serialą!
Sezonai: 3





4. Nusivylusios namų šeimininkės (Desperate Housewives)
Žinau, kiek keista, kad šį jau ne naują serialą įtraukiau tarp gana naujų! Tačiau niekada anksčiau nebuvau susigundžiusi pažiūrėti šį serialą. Tačiau kai pradėjau, nenorėjau sustoti. Serialas yra apie keturias namų šeimininkes, kurios nuolatos bando išspręsti įvairias savo asmeninio gyvenimo problemas ir tarpusavyje dalijasi juodžiausiomis kaimynų paslaptimis. Čia galima įžvelgti ir dramos, ir komedijos, ir mistinio ar muilo operos bruožų. Jei norite atsipalaiduoti, šis serialas - būtent jums.
Sezonai: 8







5. Vampyro dienoraščiai (The Vampire Diaries)
 Šį serialą taip pat manau visos žinote. Tačiau tikrai ne kiekviena esate žiūrėjusi, nors vertėtų! Tai - dar vienas serialas, kuris iš tiesų paremtas knyga. Taigi šis serialas yra apie tai, kaip pagrindinės veikėjos Elenos tėvai miršta po automobilio avarijos. Ji visuomet buvo pavyzdinga paauglė: graži, populiari, aktyvi. Bet po tėvų mirties ji tapo užsisklendusi savyje.
Prasidėjus mokslo metams, Elena susižavi naujoku Stefanu, o Stefanas pajaučia trauką Elenai. Tačiau Elena nežino, jog Stefanas slepia didelę paslaptį - jis yra vampyras. Kas toliau, pamatysite pažiūrėjusios šį serialą.
Sezonai: 5





6. 100 (The 100)
Bent jau man šis serialas yra vienas iš geriausių atradimų! Tai originalus ir tikrai nebanalus serialas su daug įvairiausių netikėtų įvykių. Jis apie tai, kai prieš 97 metus Žemėje kilus karui atominės bombos sunaikino visą ten gyvavusią civilizaciją. Išgyveno tik apie 400 žmonių, tuo metu dirbusiems dvylikoje kosminių stočių, besisukančių orbitoje. Metams bėgant, visos stotys susijungė, sukurdamos bendrą kosminę stotį – Arką, kurioje gimė trys kartos, daugiau nei 4000 gyventojų. Resursai baigiasi, todėl Arkos gyventojai nusprendė 100 žmonių siųsti atgal į Žemę ir išsiaiškinti, ar saugu vykti į Žemę visiems Arkos gyventojams. Taigi, kokie įvykiai laukia Žemėje šimtuko? Ar jie išgyvens? Pažiūrėjusios šį serialą tikrai nenusivilsite!
Sezonai: 1



7. Vaikštantys numirėliai (The Walking Dead)
Šis serialas taip pat įtraukia ir neleidžia atsitraukti! Iš pradžių labai nemėgau šio serialo - atrodė kvailas serialas su zombiais. Tačiau pažiūrėjusi tikrai nenusivyliau. Jis apie įvykius, nutikusius praėjus keletai savaičių nuo apokalipsės, kuri beveik visus žmones pavertė į zombius, vaikščiojančius numirėlius, kurie nori tik vieno - suėsti tave gyvą. Pagrindiniai serialo herojai - tai žmonės, kurie liko žmonėmis. Jie ginasi nuo zombių ir patiria įvairių situacijų, norėdami išlikti žmonėmis ir nepavirsti į vaikščiojančius numirėlius.
Sezonai: 4


   8. Sukeisti gyvenimai (Switched at Birth)
 Tai - dar vienas gana įdomus serialas, kurį renkuosi vakarams, kai nesinori nieko pernelyg rimto ir tiesiog noriu atsipalaiduoti. Jis apie Bei - paauglę, kuri apsupta prabangos ir apie Dafnę, kuri prarado klausą būdama dar maža. Bei ir Dafnės šeimos sužino, kad būnant mažoms, jas sumaišė ir jos iš tiesų auga ne tose šeimose, kuriose turėtų. Bei bando susipažinti su savo tikrąja mama, o Dafnė - su tikrąja savo šeima. Bet viskas nėra taip lengva - šeimų auklėjimas, suvokimas skiriasi, tad.. kas bus toliau? Pažiūrėkite ir sužinosite!
Sezonai: 3






Ačiū už dėmesį!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą