2014 m. liepos 25 d.

Ką dovanoti gimtadienio proga?

Būna - atrodo, puikiai pažįsti savo drauges, vaikiną ar kitus artimuosius. Atrodo, žinai, ką jie mėgsta veikti, ko jiems trūksta, ko jie norėtų. Tačiau kai reikia nuspręsti, ką jiems dovanoti - tiesiog niekas nešauna į galvą, nors idėjų ieškai visur. Vis dėl to nori nustebinti žmogų, tačiau nerandi nieko tokio, kas jam labai patiktų, o kad ir užtektų pinigų. Taigi, siūlau idėjas, ką padovanoti žmogui, nors pinigų neturi ypač daug.

• Stiklainis su guminukais
Paimk stiklainį ir nusipirk įvairių ar vienos rūšies guminukų. Juos pripilk į stiklainį(jei turi daugiau pinigų, gali dar įdėti bei paslėpti kvepalų buteliuką, apyrankę ir pan.). Tuomet papuošk stiklainį ir dovaną įteik - jei jubiliatas dar ir smaližius, ši dovana jam bus kaip tik!



• Didelė dovana
Paimk didelę dėžę. Jos vidų papuošk ir į dugną pridėk įvairių mažų, mielų dovanėlių, pvz., meškiuką, kitus žaislus, kvepalų buteliuką, papuošalus, kokią nors knygą ar žurnalą..Tuomet apdenk tas dovanas plėšytu spalvotu popieriumi ar vata(jei turi daugiau pinigų, gali pridėti sukaktuvininko mėgstamų saldainių ar popkornų). Tuomet vėl pridėk keletą mielų dovanų, vėl apdenk, papuošk iš išorės ir baigta!

• Daug šokolado
Jei jubiliatas mėgsta šokoladą, šį dovana jam bus tikra palaima. Paimk gražią dėžutę, ją iš vidaus apklok kokiu nors audiniu. Tuomet į ją tvarkingai, kaip parodyta paveikslėlyje(arba gali kaip tik sudėti netvarkingai ir paslėpti kur nors kokią dovanėlę) pridėk šokolado, šokoladinių saldainių ar kiaušinių, šokoladinių batonėlių bei panašių saldumynų Tada gražiai papuošk iš išorės(gali padaryti dekupažą, išklijuoti spalvotu popieriumi to žmogaus vardą, pvz., "Eglė", "Greta", "Evelina".. ar iš išorės gražiai priklijuoti kokių nors saldainių. Taip pat iš saldainių ir galima surinkti jubiliato vardą)


 • Kambario papuošimas
Rask kuo daugiau įvairių sukaktuvininko nuotraukų ir jas išspausdink. Tuomet pasiimk spalvoto popieriaus ir užklijuok ant jų nuotraukas. Tada prisek prie virvelės kaip nurodyta paveikslėlyje ir jei nori padaryti staigmeną, kai nebus jubiliato namie, paprašyk, kad artimieji įleistų tave į sukaktuvininko kambarį ir tada jį papuošk. Jubiliatas bus tikrai nustebęs. 


• Talismanas
Talismanas – magiškas daiktas, nešantis sėkmę, apsaugantis nuo nelaimių, stiprinantis magines galias. Taigi, mano nuomone, tai - įdomi ir labai gera dovana, ypač tiems, kurie tiki magija. Įpakuok talismaną į gražią dėžutę ir įteik.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą