2014 m. rugpjūčio 12 d.

"Antyčių" testas: kokia tu esi?


Tikriausiai žinai - kartais visokie psichologiniai testai apie tave atskleidžia daugiau, nei apie tave žino artimi žmonės. Kartais testai naudojami tiesiog pažinti save ar kitus ar šiaip smagiai praleisti laiką. Taigi nusprendžiau su jumis pasidalinti veiksmingu ir labai paprastu testu, kuris apibūdins tave, tavo charakterį.


Pasirink vieną antytę ir įsidėmėk jos numerį. Tai padarius, skaityk aprašymą pagal numerį, kurią antytę pasirinkai:

1. Miela bei jautri
Esi toks žmogus, kuris visada mato tuos, kurie yra šalia tavęs. Esi labai empatiška (sugebi įsijausti į kito emocinę būseną, gerai suprasti kitų jausmus). Tu esi linkusi pirmiausia viską gerai pagalvoti ir tik tada kažką daryti. Jeigu sprendimą priimi skubotai, dažniausiai dėl to paskui labai gailiesi. Esi žaisminga. Tau patinka, kai viskas vyksta kaip įprastai. Visas tas bangavimas gyvenime tau ne prie širdies. 

2. Linksma, mėgstanti bendrauti
Turi labai spalvingą ir kažkiek laukinę asmenybę. Tu labai myli gyvenimą, tiesiog trykšti entuziazmu, Tau viskas įdomu. Tu nemėgsti, kai viskas nuspėjama ir per daug ramu. Galėtum eiti, versti ir griauti, kad tik tau pačiai tai būtų įdomu. Tu nekreipi jokio dėmesio į kitų kritiką, tau neįdomi kitų nuomonė. 

3. Žvali ir nuostabi
Tu esi šimtaprocentinė optimistė. Tavo nuomone, kitokio būdo gyventi nėra. Tu ieškai laimės, kuri pas tave pasiliktų ilgam. Nors tau ir ne visada sekasi, tu niekuomet nenuleidi rankų. Visada leidi pasireikšti kitiems ir neužgoži jų, tačiau pati visaip stengiesi nebūti nublokšta per toli ir stengiesi netapti nematoma. 

4. Giliamintė ir protinga
Tu esi tikra asmenybės pažinimo kelionė! Pasaulį matai labai įdomiai. Tu pastebi tai, ką kiti praleidžia pro akis, ko nepastebi jie arba tiesiog nenori pastebėti. Sugebi sugalvoti tai, ko kiti net negali įsivaizduoti. Tu tiesiog myli savo sugebėjimus ir panaudoji jais bet kokioje situacijoje. 

5. Žiauri, bet įdomi
Tu esi žmogus, kuris visada nori būti tik dėmesio centre ir ne toliau nuo jo. Tau patinka, kai visų akys būna nukreiptos į tave, kai visi tavęs klausosi, žavisi. Tu žinai kaip elgtis prie minios žmonių ir gali prajuokinti bet kokį paniurėlį. Nevengi įžeisti kitų žmonių tam, kad sukeltum juoką kitam. Su ramiais žmonėmis labai nesutari ir gali juos privesti net iki depresijos savo elgesiu, jeigu tik to norėtum. 

6. Keista, tačiau mylima
Tave labai sunku apibūdinti, nes esi viena iš unikaliausių žmonių tipų. Tu esi originali bei unikali, nors visai nesistengi tokia būti. Tau tai išeina tiesiog savaime. Esi artistiška bei išraiškinga. Tavo nuojauta labai stipri. Tu ja gali pasikliauti bet kokioje situacijoje. 

Kuris apibūdinimas atitinka tave?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą