2014 m. rugpjūčio 13 d.

Kaip tapti gražesne iki rugsėjo 1?

Kiekviena dabar susigriebiame - žadėjome per vasarą tapti gražesnėmis nei bet kada anksčiau ir nustebinti visus klasės draugus bei drauges. Tačiau vasara vis eina į pabaigą, o mes nelabai ir pasikeitėme. Tad kaip pasikeisti per likusią mėnesio dalį iki rugpjūčio pirmos?


• Pradėk sveikai maitintis. Kai pradedi sveikiau maitintis (valgyti daugiau vaisių, daržovių, atsisakyti greito maisto), tavo oda tampa gyvybingesnė, skaistesnė, plaukai spindi, nagai taps stipresni, greičiau augs. Laiko neliko daug, tad ryškių pokyčių tikėtis neverta, tačiau tikrai viskas pasimatys, o ir pati tapsi sveikesnė, jausiesi energingesnė.

• Gerk daug vandens. Vanduo sulygina odą, padaro ją skaisčią. Vanduo taip pat padeda ir plaukams bei nagams, net tavo žvilgsnis atrodys gražiau bei pati jausiesi geriau. Kad nereiktų naudoti daug makiažo einant į mokyklą lyginant odos nelygumus, kad pati jaustumeisi ir atrodytum gražiau, gerk daug vandens. Juolab, kad dabar karšta ir daug vandens iš tavęs "išeina".

• Išbandyk naują kasdieninį makiažą. Jei nesidažai, tuomet gali pasidžiaugti - tau atkris bent vienas darbas. Nors jis nėra liūdnas - nusipirk naują blakstienų tušą ar blizgį, pudrą ir pabandyk gražiai pasidažyti, kaip žadi pasidažyti kasdien einant į mokyklą.

• Paeksperimentuok su savo plaukais. Kirpk, dažyk, tiesink, garbanok, pink.. Gali išbandyti naujų šukuosenų, kurias, jei tiks, galėsi susipinti, kai bus mokslo metai. Nustebink visus savo naujomis, įdomiomis šukuosenomis!

• Peržvelk savo drabužių spintą. Peržvelgus savo drabužių spintą, galėsi suprasti, ką žadi vilkėti šiais mokslo metais, ką nori perdaryti ir didžiuodamasi žingsniuoti mokyklos koridoriais, o ką - išmesti. Pagalvok, ką dar norėtum turėti savo spintoje, susidaryk sąrašą ir nusipirk, ko tau reikia.

• Įvairios kaukės, vonelės. Kol dar turi laisvo laiko, siūlau kurią nors dieną pasidaryti namų spa - pasidaryk kaukę veidui, ištepk kūną kremu, įmerk nagus į savo rankomis padarytą nagų vonelę, palepink savo plaukus kauke ar kondicionieriumi, pasidaryk savo nagams formą. 

• Šypsena. Prisimink, kad šypsena - geriausia tavo draugė! Kai šypsaisi, iškart atrodai gražesnė, nei kai būni paniurusi. Todėl tiesiog šypsokis, būk draugiška, optimistiška, entuziastinga ir miela - juk tuomet tiesiog tampi gražesnė kitam žmogui

Ką žadi savyje pakeisti iki rugsėjo pirmos?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą