2014 m. rugpjūčio 16 d.

Biografija bei įdomūs faktai: Ariana Grande

Ariana Grande-Butera (g. 1993 m. birželio 26 d. Floridoje, Jungtinėse Valstijoje) – amerikiečių aktorė ir dainininkė, geriausiai žinoma iš „Nickelodeon“ serialų.



Biografija. Kaip aktorė Grande debiutavo Brodvėjaus miuzikle „13“ (2008). 2010 m. pradėjo vaidinti „Nickelodeon“ seriale „Victorious“, jame atliko itin charizmatiškos ir gana keistos merginos Cat Valentine vaidmenį. Serialas tapo labai populiarus Amerikoje, buvo nominuotas keletui „Emmy“ apdovanojimų.
2013 m. serialas buvo netikėtai nutrauktas, o aktorei pasiūlytas vaidmuo naujame to paties kanalo seriale „Sam & Cat“, kuriame atliko tą patį Cat vaidmenį kaip ir seriale „Victorious“. Serialas yra apie dvi merginas, gyvenančias kartu ir kartais dirbančias auklėmis. Pirma serija parodyta 2013 m. birželio 8 d. Serialas pasiekė aukštus reitingus, dėl to kanalo prodiuseriai užsakė mažiausiai 40 serijų.
2013 m. vasarą išėjo pirmasis Grande albumas „Yours Truly“. Yra išleidusi tris singlus. Daina „The Way“, išleista kovo 26 d., susilaukė netikėtos sėkmės, singlas „Billboard Hot 100“ pasiekė devintą vietą.
2014 m. pavasarį pasirodė pirmoji dainininkės antrojo albumo daina „Problem“. Ši daina sulaukė dar didesnės sėkmės nei „The Way“ ir Jungtinių Valstijų tope pasiekė antrąją vietą.



Faktai:
Galbūt jei parodytume šiek tiek meilės, galėtume pakeisti pasaulį. - Ariana Grande.
Ariana yra alergiška katėms ir bananams.
Arianos Grande ūgis 156 cm., o svoris 42 kg.
Arianos pirmasis bučinys buvo, kai jai buvo 14 metų.
Grande ankščiau kolekcionavo helouvyno kaukes.
Vienas iš siaubingiausių dalykų pasaulyje yra žinojimas, kad tavęs kažkas nekenčia. Ypač tada, kai tu neįsivaizduoji ką padarei kad šito nusipelnei. - Ariana Grande.
Ari nemėgsta vakarėlių, ir mieliau praleidžia laiką su šeima.
• Ariana yra labai žemo ūgio, tad dažniausiai dėvi aukštakulnius.

Ką manai apie Arianą Grande?

4 komentarai:

  1. kiek Arianai Grandei metu - 2015-03-03 ir kada jos gimtadienis. Kada ji pradejo filmuoti ir keleriu metu pradejo dainuot?

    AtsakytiPanaikinti
  2. kiek arianai metu 2015-07-30 kada jos gimtadienis ir kada ji pradejo dainuoti ir filmuotis mano gimtadienis liepos30 diena ir mano ugis toks kaip arianos

    AtsakytiPanaikinti
  3. siuo metu jai yra 22 metai, kaip aktore debiutavo 2008 metais brodvejuje

    AtsakytiPanaikinti
  4. siuo metu jai yra 22 metai, kaip aktore debiutavo 2008 metais brodvejuje

    AtsakytiPanaikinti