2014 m. rugpjūčio 17 d.

Idėjos, kaip gražiai pasidažyti

Kiekviena kartais pamatome nuotraukoje gražią merginą su tobulu bei įdomiu makiažu ir paslapčiomis jai gana pavydime - ji moka gražiai pasidažyti, kodėl aš nemoku? Tad nusprendžiau pasidalinti idėjomis, kaip gražiai bei nesunkiai pasidaryti makiažą.


• Štai tokios tobulos lūpos padaromos labai lengvai, tačiau atrodo puikiai ir lyg prie šių lūpų būtų prisilietęs savo darbą išmanantis specialistas!


• Šios išraiškingos akys tikrai pritrauks kitų dėmesį. Net pats žvilgsnis atrodo gražesnis ir tai padaroma vos per keletą minučių.


Paryškinti antakiai (tokie, kokie nurodyti paveiksliuke) yra nesunkiai padaromi, bet antakiai iškart atrodo kur kas gražiau, nei pirmame paveiksliuke


• Kas makiažu nori vizualiai paputlinti lūpas, šis paveiksliukas joms - tikras išsigelbėjimas. Balta spalva visuomet jas paputlina, padidina, o lūpos, vėliau pateiktos blizgiu, atrodo tobulai.


• Šios lyg katės akys atrodo nuostabiai, kaip ir praeitos, tik tiek, kad viskas čia padaryta kiek kukliau, naudojant mažiau makiažo.


• Tikriausiai kiekviena žinome - makiažas gali tiek pakeisti, tiek paryškinti bruožus. Ir ši nuotrauka - to įrodymas. Tad jei nesi patenkinta kažkuriais veido bruožais, bet kada gali vizualiai tą bruožą kiek pakeisti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą