2014 m. rugpjūčio 25 d.

Kaip apsirengti rugsėjo pirmą?

Daugelis dabar sukame galvas - ką apsirengti rugsėjo pirmąją? Kaip pasipuošti? Kaip susipinti plaukus? Kaip pasidažyti? Juk visos norime nustebinti visą mokyklą, parodyti, kaip pasikeitei per vasarą. Tad siūlau idėjas, kaip gali apsirengti rugsėjo pirmą.

• Patogus stilius. Jei nematai reikšmės daug puoštis rugsėjo pirmą ir tau patinka jaustis patogiai, šis derinukas - kaip tik tau. Šiai aprangai tereikia marškinių, paprastų kelnių, patogios rankinės ir kelių papuošalų, kurie suteiks tavo įvaizdžiui įdomumo.


• Rokiškas stilius. Jei mėgsti kiek išskirtinį įvaizdį bei juodą spalvą, o tau suknelės nelabai patinka, mėgsti, kai dėmesys nukreiptas į tave, šis įvaizdis gali būti tavo išsigelbėjimas. Tau tereikia juodų, išskirtinių apdarų bei aksesuarų ir avalynės.


Romantiškas stilius. Jei esi romantikė, mėgsti sukneles, manau ši apranga skirta tau. Tau tereikia raudonos suknelės, rudų batelių, rudos rankinės ir keleto papuošalų, kurie puikiai tiktų prie tavo įvaizdžio.

 

 • Labai ryškus stilius. Jei tau patinka kitų besidomintys žvilgsniai, tau patinka būti ryškiai, skleisti gyvybę, gerą energiją, šis stilius skirtas būtent tau. Tereikia turėti ryškią suknelę bei kiek švelnesnius tos spalvos atspalvius.


• Klasikinis stilius. Tai - stilius, kuris visuomet atrodo gražiai, kad ir kur benueitum. Tai neatkreipia daug dėmesio, bet kartu atrodo tobulai. Tereikia juodos suknelės ir prie jos tinkančius aksesuarus.


• Mergaitiškas stilius. Šis stilius yra skirtas merginoms, kurios visuomet rengiasi ar mėgsta mergaitišką stilių. Tad jei turi kokį raštuotą sijoną, neutralios spalvos maikę, aksesuarus, ši apranga tau labiausiai tiks.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą