2014 m. rugpjūčio 7 d.

Kokie akiniai nuo saulės tinka TAU?

Ne visoms tinka bet koks pagrindinis vasaros aksesuaras - akiniai. Su kitais atrodome nuostabiai, lyg iš žurnalo, tačiau su kitais - juokingai. Taigi, kaip sužinoti, kokie akiniai tinka tau pagal veido formą?

Ovaliam veidui tinka beveik visos akinių rėmelių formos. Rinkdamasi akinius, labiausiai atkreipk dėmesį į rėmelių plotį ir atstumą nuo vieno stiklo iki kito, kad dizainas nesudarkytų tavo proporcingo bei taisyklingo ovalo. Labiausiai tau tiks apvalūs, katės rėmeliai, aviatoriai ar ypač dideli (oversized) akiniai, kurie pabrėš tavo ovalo formos veidą.



Tos, kurios turi kvadrato formos veidą ir itin išraiškingą apatinio žandikaulio liniją, yra siūloma švelninti veido bruožus. Labiausiai tokį veidą turinčioms tiks akiniai apvaliais rėmeliais bei aviatoriai. Taip pat verta pasidairyti kiek suapvalintų katės rėmelių.



Jei turi apvalų veidą, rinkis griežtesnių formų rėmus, pavyzdžiui, kvadratinius, tokie užmaskuos veido putlumą. Taip pat tau dar tiks ir akiniai dideliais stiklais, kitaip dar vadinami oversized.



Širdelės formos veidas išsiskiria plačiais skruostikauliais ir siauru smakru, tad tokiam veidui labiausiai tinka aviatoriai ir katės rėmeliai, tačiau šie neturėtų būti per daug nusmailinti. Jei nori modernesnio įvaizdžio, nepabijok pamėginti ir apskritų akinių nuo saulės.



Pailgam veidui tiks tokie akiniai, kurie platina, pavyzdžiui, oversized, kvadratiniai... Platesniais rėmeliais tu nukreipsi dėmesį nuo veido pailgumo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą