2014 m. rugpjūčio 4 d.

Vasaros MUST HAVE.

Kartais pagalvojame - kokius rūbus, avalynę, aksesuarus privalome turėti vasarą? Ko reikia? Ką pirkti? Taigi, nusprendžiau parašyti, ko, mano nuomone, turi turėti kiekviena.

○ Trumpus marškinėlius trumpomis rankovėmis. Manau, tai turėti privalu - tai madinga, gražu ir ypač praverčia, kai yra labai karšta. Jei sportuoji ar turi auskarą bamboje - tu tikrai privalai pademonstruoti savo dėmesio vertą pilvuką!

 

○ Džinsiniai šortukai. Tai taip pat turėti yra privaloma! Tai patogu, gražu ir kai orai yra tokie karšti kaip dabar, jie tiesiog gelbsti mus.

Gipiūriniai šortukai. Mano nuomone, tai - labai labai gražu ir madinga! Geriausia pirktis šviesių spalvų gipiūrinius šortukus - jie pabrėžia vasarinį įdegį.


○ Laisva, daili suknelė. Tai labai gražu nešioti kas dienai, kai yra karšta, tačiau nesinori nešioti šortukų.


○ Aptempta suknelė. Ji tiks, kai norėsi eiti ir kur nors pasipuošti. Tokia suknelė puikiai pabrėžia tavo figūrą.


Kokie nors sportbačiai. Tai nebūtinai turi būti vans'ai, kaip nurodyta nuotraukoje - tiesiog paprasti sportbačiai, kurie gražiai atrodo prie šortukų ar kelnių.


Aukštakulniai bateliai. Su jais eisena tampa gražesnė, jie patys nuostabiai atrodo, tave paaukština ir puikiai tinka prie suknelės ar sijono.


Paprasti bateliai. Jie tinka prie suknelės arba sijono, yra patogūs, dailiai atrodo. Ko daugiau reikia? Jie - privalomi!


Daug įvairiaspalvių spalvų apyrankės. Jie atrodo žaismingai ir gražiai atrodo ant rankos. Jos ypač primena vasarą.

 

○ Balta rankinė. Ji taip pat labai primena vasarą ir prie daug ko tinka, yra patogi ir labai graži bei madinga.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą