2014 m. rugpjūčio 3 d.

Illuminati


Tikriausiai ne viena bent jau kažką esame girdėjusios apie Illuminati sektą. Taigi, daug kam kyla klausimas - kas yra Illuminati? Ką jie daro ir kodėl jie tokie žinomi? Nusprendžiau jums atsakyti į šiuos ir dar daugiau klausimų.



* Kas yra Illuminati? Illuminatai - tai žmonės, kurių tikslas yra pavergti visų žmonių mąstymą, tam kad sukurtų globalią bei naują pasaulio tvarką, kurią valdys tik “apšviestieji”. „Illuminati“ pavadinimas iš tiesų reiškia „dvasiškai apšviesti“. Sektai esą priklausantys žmonės, tarp kurių daug šio pasaulio galingųjų ir pramogų pasaulio žvaigždžių, yra įsitikinę, kad jie – elitinė rasė, išmintingieji. Šie žmonės tiki, kad per meditaciją, kuri sujungia ne tik su Dievu, bet ir su visa Visata, galima pasiekti aukštesnio sąmoningumo būseną. „Illuminati“ nariai nušvitimo siekia naudodamiesi paranormaliomis galiomis, kad įgytų turto ir galio, jie tiki šetonu.



* Kaip susiję Illuminati bei muzika? Tikriausiai kiekviena klausomės muzikos, bet retai kada įsiklausome į muzikos žodžius, kurie daug ką pasako. Per ten perduodama labai daug žinių žmonėms. Pavyzdžiui, čia mes girdime, kai  1:10 min. – Eminem sako “Rain Man”, 1:23 min. – žiūrovams tiesiog liepiama sakyti “Rain Man”, 2:50 min. – Eminem pasako, jog jų siela yra apsėsta demono – “Rain Man”. Yra ir daugiau dainų su panašiais žodžiais:

 “It’s Rain Man, Rain man, Uhhh baby it’s Rain Man, Rain Man, baby come in to me, come in to me” - Rihanna - Umbrella (ft.Jay-Z)

 “Dead God, i wonder can you save me?
Illuminati want my mind, soul, and my body…
Dear God, i wonder can you save me?
Secret Society, tryin’ to keep they eye on me…”- Jay-Z – D’Evils.

 “Some say the expect Illuminati take my body to sleep…”- 2pac – They Don’t Give A Fuck About Us

“Now the Rain Man gave me two cures, Then he said jump right in.” - Bob Dylan – Stuck Inside Of Mobile With The Memphis Blues Again
ir pan.

* Kokie yra Illuminati ženklai? 

 Akis trikampyje

Skaičius 666, kuris žinomas kaip velnio skaičius, padarytas su pirštais (nykštys bei pirmasis pirštas sudaro 6-šeto skritulį, o vidurinis pirštas užbaigia 6-šetą, kitu du pirštai pakartoja tai, tai gaunasi 3 šešetai).

* Kaip garsūs žmonės patenka į Illuminati sektą?  Užkulisiuose sklinda net pasakojimas kaip maždaug atlikėjai yra viliojami įstoti į Illumantį sektą arba kitaip – parsiduoti “Rain Man’ui”. Dėja, bet nėra įmanoma įrodyti šio pasakojimo tikrumą. Dainininkas yra pakviečiamas į kambarį, kuriame jį pasitinka tokia aplinka, kurioje jis jaučiasi labai saugiai, patogiai. Jeigu jis pageidauja, jam yra pasiūloma pasirinkti narkotikų iš daugybės rušių. Jam arba jai yra parodomi kitų parsidavusių atlikėjų, prabangųs gyvenimai tokiu būdu bandoma sugundyti naujasias aukas. Kai kurie šaltiniai teigia, kad būsimai aukai net parodomas kambarys pilnas moterų arba vyrų, kuriuos jie gali laisvai pasirinkti. Visi ten esantys vyrai ir moterys yra užhipnotizuoti, ar kitaip psichologiškai paveikti, bet norėdamas būti įžymus bei turtingas, turi už tai atitinkamai sumokėti. Arba dirbi už “New World Order” įgyvendinimą arba ne, bet tada niekaip nepasieksi tokios šlovės, kokia pasiekia parsidavusieji Illuminati sektai. Ir čia tik vienas iš būdų kaip atlikėjai yra viliojami. Taip yra mėginama įtikinti juos, jog jiems labiau apsimoka parsiduoti velniui, nei likti išvien su Dievu.



* Ar yra dar kokių nors sutapimų, įrodančių Illuminati būtį? Manau, kad yra ir jų vis daugėja. Paveikslėlyje virš šio teksto, matome kaip išnagrinėta yra tiesiog vienas doleris ir kiek ten yra Illuminati ženklų. Net per keletą video Katy Perry, Kanye Wast ar Jay-Z pasisako, jog jų siela yra parduota velniui.  Yra ir dar keistų sutapimų, pavyzdžiui, apvertus žodį Illuminati ir pridėjus .com gausime itanimulli.com . Ir ką mes matome? Tai - nacionalinio saugumo agentūros interneto svetainė. Taip pat yra ir daugiau įvairių sutapimų, kuriuos galite pasiskaityti tiesiog internete.

O ką Tu manai apie Illuminati?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą