2014 m. liepos 27 d.

Pilkajai pelytei - NE!


Tikriausiai visos nori būti populiariomis, turėti daug draugų ar turėti vaikiną nors tikrai ne visoms tokioms būti pavyksta ir tada tampame tiesiog pilkoms pelytėmis. Tad ką daryti, kad nebūtumėme pilkos pelytės?



Išvaizda:
1. Figūra - būtų puiku, jei pradėtum sportuoti. Tuomet būtum sveikesnė, linksmesnė, turėtum gražesnę figūrą, kuri patrauktų kitų dėmesį.
2. Oda - oda turi būti graži ir sveika, lygi. Darykis kaukes ir naudok įvairius produktus odai, nes niekam nepatinka spuoguota oda.
3. Plaukai - išbandyk naujas šukuosenas, kad galėtum visus nustebinti vis kitokiais pynimais ir pan. Išsiaiškink, kokios šukuosenos tau tinka. Reguliariai trink bei kirpk plaukus, naudok įvairias priemones, kad jie spindėtų ir atrodytų puikiai.
4. Antakiai - juos turi taip pat prižiūrėti! Nebūtinai turi dažytis, tačiau suteik jiems formą.
5. Nagai - jie taip pat turi būti tvarkingi ir prižiūrėti. Tikriausiai esi girdėjusi - pirma, į kur vaikinai kreipia akis susipažįstant su mergina - į nagus. Tai tvarkingumo atspindys - netvarkingų merginų nagai būna neprižiūrėti, nesutvarkyti, o tvarkingų - priešingai.
6. Makiažas - nebūtinai turi dažytis, kad atrodytum gražiai! Tačiau jei nori dažytis, neprisidažyk per ryškiai, nes tuomet atrodysi juokingai.
7. Apranga - apsirenk gražiai, derink spalvas, domėkis mada. Bet neužmiršk, kad tai Tu rengiesi, todėl renkis kaip tau patinka.


Charakteris:
1. Būti drąsiai yra privaloma. Jei būsi nedrąsi, į tave mažai kas atkreips dėmesį.
2. Nebūk pikta. Niekam nepatinka niurzgos, kurios te sugeba bambėti. Būk linksma ir optimistiška.
3. Niekuomet neapšnekėk kitų už jų akių - kalbos gali pasklisti ir tuomet gali būti bėdų.
4.  Turėk savo nuomonę. Jei neturėsi savo nuomones, su tavimi nebus taip įdomu.
5. Nebūk pernelyg rimta. Niekam nepatinka pernelyg rimti žmonės.
6. Būk smagi ir įdomi. Visuomet turėk apie ką kalbėti, kai viskas išsisemia, kad nebūtų "nejaukių" akimirkų.
7. Svarbiausia - būk savimi. Nereikia apsimetinėti tuo, kuo nesi.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą