2014 m. liepos 27 d.

Ką veikti, kai nėra ką veikti?

Atrodo, pavasarį tiek daug planų turėjai, ką vasarą nuveiksi, tačiau kai atėjo vasara, planus greitai įgyvendinai ir ne visada sumanai, ką dar gali gero nuveikti. Taigi, nusprendžiau parašyti apie tai, ką galima veikti tada, kai nesugalvoji, ką nuveikti.

• Pažiūrėk filmą arba serialą
Pažiūrėti naują, dar nematytą filmą - gera idėja!
Bus įdomu ir kada nors galėsi su kuo nors padiskutuoti apie šį filmą ar bent pasigirti, kad esi mačiusi. Serialas - taipogi labai gera idėja, o jei negali išsirinkti, kokį serialą žiūrėti, paskaityk ir išsirink, kokį nori žiūrėti serialą čia.Tai ypač tinka, kai už lango lyja lietus ar būna šalta - tereikia užsikaisti arbatą ir išsirinkti filmą ar serialą, kurį norėsi žiūrėti.



• Susitvarkyk kambarį
Susitvarkyk kambarį, spintą, savo darbo stalą ir tikrai vėliau padėkosi pati sau! Tai - gana įdomi veikla, jei pasileidi muziką. Tavo tėvai pamatę, kad tvarkaisi, tikrai apsidžiaugs, plius, galbūt spintos gale atrasi ką nors gražaus, ko anksčiau nenorėjai dėvėti, tačiau tai dabar - labai populiaru?

• Paskaityk knygą
Atrask knygą, kurią jau senai svarstei perskaityti, tačiau vis neturėdavai laiko. Skaitymas - labai gera idėja praleisti laiką. Jų skaitymas tikrai pravers ateityje, tavo mintys taps rišlesnės, pati geriau reikši mintis vien dėl to, kad pasinersi į knygų pasaulį. Nė nepastebėsi, kaip laikas greitai praeis!


Pasportuok
Dabar vasara - nei viena nenorime atrodyti bjauriai su maudymosi kostiumėliu paplūdimyje. Taigi, jei neturi ką veikti, kodėl nepasportavus? Juk taip pagražinsi bei sustiprinsi kūną, nesijausi nejaukiai paplūdimyje, taip pat ir būsi sveikesnė ir gyvybingesnė. Taip pat sportas ypatingai pakelia nuotaika ir suteikia pasitikėjimo savimi, tad, jei nori pasikelti nuotaiką, nes ji ne kokia, sportas - gera išeitis!



Susitik su draugėmis
Parašyk kuriai nors draugei ir eikite pasivaikščioti, pasikalbėti, kvailioti, nueiti į miestą ar net kartu pasportuoti. Galbūt patirsite kokių nors linksmų vasariškų nuotykių, kurių dar ilgai abi neužmiršite!



• Pasigamink ką nors skanaus
Tai - taip pat smagi ir gera idėja! Jei vienai gaminti liūdna, pasikviesk kartu gaminti mamą, sesę, brolį, draugę ar vaikiną.. Galite pasigaminti ledų - kadangi dabar taip karšta, galėsite pasmaguriauti ir pasidžiaugti, žinodami, kad viską padarėte savo rankomis.



 • Pasigražink
Išbandyk naujas veido kaukes, naują makiažą, kūno šveitiklį ir pan.! Tai linksma ir jausiesi pailsėjusi, labiau pasitikėjusi savimi, pajausi, kad esi daug ko verta!


 • Pasidegink
Kadangi dabar labai karšta, gali tiesiog leisti sau patinginiauti ir tiesiog pasideginti. Tai padės ir tapti gražesnei, ir pailsėsi. Tai - labai gera idėja, kurios tingi ką nors daug daryti.





 
Ačiū už dėmesį. Komentuok!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą