2014 m. rugpjūčio 20 d.

Kaip tapti populiaria?

Daugelis merginų bent kartą yra norėjusios tapti populiaria mergina, gaila, bet ne visoms pavyksta. Kitų svajonės visuomet sukasi tik apie jų populiarumą, tačiau kaip tai pasiekti?


Rūpinkis savo išvaizda. Tikriausiai pastebėjai - populiarūs žmonės dažniausiai būna gražūs. Tad ir tu stenkis kasdien atrodyti gražiai, rengtis stilingai, galbūt sportuoti, rūpintis savo plaukais, oda, nagais ir pan. Bet tai - tikrai nėra svarbiausia.

• Šypsokis. Arba kitaip, tiesiog būk laiminga - tokie žmonės kitus traukia it magnetas. Niekam nepatinka liūdni, pikti niurzgos, daug įdomiau bendrauti su tokiu, kuris yra optimistiškas, visuomet šypsosi, yra laimingas.

• Nebijok naujų pažinčių. Turi susitaikyti - kai esi populiari, naujos pažintys yra neišvengiamos. Tai smagu, nes gali susirasti gerų draugų, kurie tau padės, kai reikės būtent jų pagalbos. Kuo daugiau žmonių pažįsti - tuo linksmiau gyventi.

Būk draugiška. Šis patarimas kiek banalus, tačiau koks naudingas! Būti draugiškai - svarbu, nes tuomet žmonės ir nusprendžia, ar toliau nori su tavimi bendrauti. Kuo draugiškesnė būsi, tuo daugiau draugų turėsi.

• Niekuomet kitų neteisk, neapkalbinėk. Tai - labai negražu, jei nežinai visko iš tiesų. O jei apkalbinėsi, pavyzdžiui, savo bendraklasį kitai bendraklasei, ji gali pagalvoti: "O tu ir prie kitų ant manęs taip "stumi"?

Susirask savo hobį. Tuomet su tavimi kalbėtis pasidarys kur kas įdomiau, nes bus daugiau temų, apie ką pašnekėti, tuomet tikrai neatrodysi tik populiarumo siekianti mergina.

Nustebink. Sugalvok kažką, ko dar niekas nebuvo sugalvojęs. Jeigu tavo mokykloje vyksta talentų konkursas, paruošk kokį nors labai neįprastą numerį, kurio iš tavęs tikrai niekas nesitiki, tuomet tapsi dar įdomesne, nei anksčiau.

Nebūk tingine. Vis su kuo nors eik susitikti, nesėdėk namie. Eik su draugėmis į miestą, pasivaikščioti į parką ir pan. Ten gali susipažinti su naujais žmonėmis.

• Būk išskirtinė. Žinoma, visuomet yra žmogus, į kurį nori lygiuotis ar net būti juo. Bet prisimink - kad tu - kitas žmogus ir jei atsiskleisi, pamatysi, kad net gal dar ir geresnis. Tad nesilygiuok į kitus, o geriau daryk taip, kad kiti lygiuotųsi į tave.

Nekalbėk tik apie save. Tuomet pašnekovas pamanys, kad esi savimyla ir tai jį atstums. Gali kalbėti apie save, tačiau neužmiršk ir kitų.

Būk savimi. Svarbiausia, kad nepasikeistum į kitą asmenį. Tiesiog turi likti savimi, tuomet tu būsi savotiška ir įdomi.


Privalu žinoti:
 • Vidus svarbesnis už tavo išorę. Nes žmonės bendrauja ne su tavo nosimi, ne su plaukais, ne su kakta. Jie bendrauja su tavimi, tavo vidumi.

• Vaikščiok aukštai iškelta galva. Kai esi populiarus, išgirsti įvairių piktų šnekų apie save vien dėl to, kad žmonės tau pavydi. Žmonės visuomet kalba - nesvarbu, gerą tu darai, ar blogą. Todėl nustok galvoti ką apie tave mano kiti ir elkis taip, kaip tau atrodo geriausia.

• Populiarumas - tai dar ne viskas. Neleisk populiarumui užvaldyti tavo gyvenimo – gyvenime yra ir svarbesnių dalykų.

• Negali pamiršti savo senų draugų. Jie buvo tada, kai tu nebuvai tokia, kokia esi dabar. Todėl nepalik jų apačioje, o geriau tempkis juos kartu į viršų.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą